Rendezvényszervezés

Céges vagy családi? Izgalmas, színes, egyedi rendezvény?

Cég-image építés, vagy önfeledt szórakozás?

 

Megbízhatóság, profizmus, költséghatékonyság. Mi ezekre a pillérekre alapozzuk szolgáltatásainkat.

489

Felismerve ügyfeleink érdekeit és igényeit, arra törekszünk, hogy minél gyorsabban kiépítsük a feltétlen bizalmat irányunkban. Mindezt úgy érjük el, hogy aprólékosan tárjuk fel ügyfeleink kéréseit és a rendezvénnyel kapcsolatos elvárásait. Tapasztalattal és partnerséggel igyekszünk megvalósítani az elképzelt és megálmodott eseményt, kellemetlen idegeskedés és hirtelen felbukkanó bosszúságoktól mentesen.

Szerteágazó kapcsolatrendszerünk, az évek során felgyülemlett szakmai tudásunk révén minden eseményt gördülékenyen, kifogástalan minőségben és hangulatban hozzuk létre. A tervezéstől, az előkészületeken át, egészen a végső lebonyolításig, s még azon is túl. Hiszen az utólagos kommunikáció, a sajtóanyagok elkészítése, az utókalkulációk és értékelések is részei feladataink körének.

A rendezvényre fordítható költségkeret minimálisra szorítása is fontos teendőink egyike. A minden igényt kiszolgáló, hangulatos, biztonságos, ámde költséghatékony rendezvény megszervezésére törekszünk, ügyfeleink érdekeit mindenáron szem előtt tartva.

A termékhez, szolgáltatáshoz, céghez kötődő, sajátos és ötletgazdag rendezvény kiváló hírnévnövelő, a célközönséggel való közvetlen kapcsolatba lépés pedig fokozottan értékes lehet. Egy jól felépített fogadás, gála a szakma élvonalába repítheti a vállalatot, a médiabeli szereplés okán. Ennél fogva legyen szó ügyfél- és partnertalálkozóról, termékbemutatóról, vállalati rendezvényről, célunk, hogy szakmai berkekben is elismeréssel szóljanak róla, s hírértéket jelentsen a sajtóorgánumoknak.

 

A szervezőmunka kikerülhetetlen elemei:

  • Az előkészületek folyamán kristályosodik ki a rendezvény témája, stílusa, hangulata. Ekkor történik a helyszín és időpont kiválasztása, a program megtervezése, a költségvetés kikalkulálása. Továbbá a szükséges engedélyek beszerzése, a bejelentési kötelezettségek megtétele.
  • Aktívan segítjük a különféle, a rendezvényhez illő szolgáltatók kiválasztását. A helyszín, a színpad, fény- és hangtechnika, a műsorvezetők személye, a berendezések, a catering, a dekoráció, a fotó- és videószolgálat, a személyzet, fellépők és műsorok, valamint egyéb extrák mind az esemény arculatához kell, kötődjenek.
  • A rendezvény precíz és körültekintő koordinációja, a biztonság kiépítése, a technikai háttér biztosítása, illetve a protokoll feladatok ellátása, a vendégek fogadása.
  • Az utómunkálatok lelkiismeretes elvégzése, a bontás, a tereprendezés és takarítás teljesítése, a dokumentációkkal és PR cikkekkel való foglalatoskodás.

 

Minden sikeres rendezvény titka lehet a kreativitás, az újdonságok varázsa. Klasszikus, vagy szokatlan, formabontó, vagy elegáns, a lényeg mindig az esemény teljes koncepciójának érdekes kidolgozása. Minden alkalommal a legmegfelelőbb megoldásokkal operálunk, mert mi ebben látjuk az eredményesség receptjét.