Esküvőszervezés

Minden esküvő más és más.

 

Éppen a házasulandók személyisége és igényei miatt. Valljuk, minden esküvő lelke feltárni azokat az apró részleteket, amelyek egy ceremóniát, egy fogadást izgalmassá, sajátossá, felejthetetlenné tesznek. Ezért számunkra kivételesen fontos, hogy körültekintően megismerkedjünk a hozzánk betérő jegyespárral. Legelső találkozónk alkalmával megelevenedik előttünk az elképzelt esemény hangulata, témája, stílusa, színvilága. Később végig fogjuk vezetni Önöket az úton, megismertetjük a megannyi lehetőséget, amellyel számolhatnak, átbeszéljük a szokásokat, az álmokat, vágyakat és célokat. Csak az összetevők ilyetén feltárásával formálhatunk képet az esküvőszervezés folyamatáról.RX6P8459

 

A következő körben a költségek veszik át a szerepet. Közösen kiválasztjuk azokat a szolgáltatókat, amelyek a leginkább illenek az Önök elképzeléseihez, személyiségéhez és költségvetéséhez. Sok éves tapasztalatunk és kifinomult szakértelmünk segítségével fogjuk az Önök érdekeit mindenáron szem előtt tartani.

 

Minden esküvő megismételhetetlen.

 

Ezért célunk a feltétlen bizalom kiépítése irányunkban már a kezdetektől fogva. Hiszen a szerelmes pár életüknek sorsfordító és legboldogabb napját, közös útjuk mérföldkőnek számító eseményének megszervezését bízza ránk. Ennek a felelősségnek tudatában vágunk bele minden alkalommal teljes tudásunkkal, motiváltan és lelkiismeretesen a tökéletes esküvő megalkotásába. Gondtalan, a tervek alapján megvalósuló és önfeledt szórakozást nyújtó esküvőt igyekszünk létrehozni.

 

Esküvőszervezési szolgáltatásaink elemei:

  • Konzultáció és folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel, személyes találkozók, telefon és email kapcsolat.377727_417355371685357_701967886_n
  • Esküvői költségvetés készítése a pénzügyi korlátok megszabásával.
  • Helyszín és szolgáltatók ajánlása, időpont egyeztetéssel. A helyszínek bejárása, a találkozók megszervezése és koordinálása. A szerződések előkészítése.
  • A dizájn, a stílus, a hangulat kialakításában való aktív részvétel.
  • A meghívók és más nyomtatott anyagok tervezésében és megrendelésében való segédkezés.
  • Az alapvető szolgáltatókon (helyszín, étel, zene, dekoráció, ruha, haj, smink, fotó) túl az extrák és egyedi igények kielégítésének megteremtése. A legkacifántosabb és legkülönlegesebb kérést is valóra váltjuk.
  • A vendégek szállítása, szálláshelyének megszervezése, igény esetén gyermekfelügyelet, s különféle programok szervezése.
  • Az esküvői nap aprólékos forgatókönyvének elkészítése, amely mindig megnyugvással tölti el a házasulandó párt.
  • Igény szerinti kóstolók és próbavacsora szervezése.
  • Az esküvő napjának, a ceremónia és a fogadás teljes koordinációja.

 

A menyasszony és a vőlegény e kivételesen szép napja felesleges aggodalmaktól mentesen való lezajlása a mi sikerünk. A hozzánk érkező párok fantáziája korlátlan, s mi igyekszünk mindent megvalósítani. Úgy gondoljuk, a házasulandók közös útjának első napja nem mindegy, miként zajlik le, milyen élmények alapozzák meg a közös jövőt, később mit mesélhetnek majd gyermekeiknek és unokáiknak.